Voit itse lisätä ja muuttaa sisältöä muokkaa-painikkeiden avulla

Ennen tallennusta suositellaan ottamaan kopio muokkausruudusta (ctrl-a -> ctrl-c)

 Olet itse vastuussa tämän teoksen käytöstä aiheutuvista vahingoista Lue lisää.

Harley-Davidson polttoainetankki

Wikikko - kansan taitopankkista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Sisäpinnan kunnostaminen[muokkaa]

Ruoste[muokkaa]

Ruoste irtoaa muttereilla ravistamalla.

Uusi pinta[muokkaa]

Uuden pinnan muodostamiseen voidaan käyttää Kreem Tank Prep -aineita. Ne puhdistavat ja lopulta muodostavat tankin sisälle läpäisemättömän pinnan. Aine siis tukkii myös pieniä reikiä ja soveltuu myös muiden "pienkoneiden" tankkien kunnostamiseen. Aine maksaa 50-100 euron välillä (2007) ja sisältää kolme eri ainetta; ruosteen irrotus, veden poisto ja itse pinnoite.

Ulkopinnan kunnostaminen[muokkaa]

Tankin valmistaminen itse[muokkaa]

Bensahanat[muokkaa]

1941-49 mallit[muokkaa]

  • Päältäpäin käytettävä hana vaatii myös tankkien välisen putken eli Cross over gas line. Järjestys ylhäältäpäin ruuvi-aluslevy-tanko-kierrekorkki iso-kierrekorkki pieni-tankki-jousi?-rautapiikki poikittain-tankki-kuparitiiviste-alumiininen alaosa-väliputken holkki-kuparitiiviste-bensaletku.
    • Jousen sijainti epäselvä
  • Väliputken holkki täytyy lyödä tasaisesti alumiiniseen alaosaan "oikeinpäin" esimerkiksi pitkällä auton sytytystulpan hylsyllä. Voi olla tiukka. Muista kummallekin puolelle kuparitiivisterenkaat.
  • Tanko osineen tankin läpi ja alumiinisen alaosan ja väliputken kiertäminen paikoilleen. Vaatii sopivan avaimen millä pitää väliputkea paikoillaan, koska se on tiukka ja se ei pääse pyörimään.