Anastasia

Wikikko - kansan taitopankkista

Johdanto[muokkaa]

1994 siperialainen Vanhus kertoi liikemies Vladimir Megrelle kiehtovan kertomuksen heläjävistä sembroista – pyhitetyistä puista ja niiden parantavista ja jumaluuteen yhdistävistä voimista. Vanhus kertoi myös, missä puu kasvaa Siperian metsissä.

Aiheesta kiinnostunut Vladimir Megre perehtyi sembroista kertovaan kirjallisuuteen ja oli yksi ensimmäisiä venäläisiä liikemiehiä tuomassa uudestaan esille kansanlääkinnällistä, korkeat ravintoarvot ja kaupallista arvoa omaavan tuotteen - sembran kävyistä kylmäpuristetun öljyn. Kuitenkin perinteinen öljynpuristustaito oli hävinnyt. Löytääkseen uudelleen salaisuuden ja aloittaakseen öljyn valmistuksen, Vladimir Megre järjesti tutkimusmatkan puun löytämiseksi.

Mutta hän kohtasikin matkallaan Vanhuksen lapsenlapsen, Anastasian. Anastasia muutti liikemiehen maailmankuvan niin syvästi että hän hylkäsi kaupalliset suunnitelmansa ja rahattomana muutti Moskovaan täyttääkseen lupauksensa Anastasialle kirjoittaa kirja hengellisistä tuntemuksista jotka Anastasia jakoi hänen kanssaan.

Se mitä tapahtui, on vavahduttanut ja inspiroinut jo miljoonia. Ilman mainontaa, suusta suuhun leviten kirjasarjaa on myyty pelkästään Venäjällä yli 10 miljoonaa kappaletta ja ne on käännetty yli kymmenelle kielelle. Vladimir Megre on yksi Venäjän eniten luettuja kirjailijoita. Kirjojen innoittamina tuhannet ihmiset istuttavat puita, muuttavat elämäntapaansa, etsivät veloista vapaata elämää ja yhteyttä Maahan. Uusia ekokyliä perustetaan ja niitä versoaa kaikkialle Venäjää ja ympäri maailmaa. Tuhannet lukijat ovat alkanet tuntea valtavaa luomisvoimaa ja aloittaneet runoilemaan, maalaamaan ja laulamaan.

Nämä mieltä ravisuttavat kirjat, kuin kiehtovat novellit ovat autenttisia kuvauksia jotka esittävät uskomattoman syviä hengellisiä näkemyksiä. Kirjat koostuvat kaikesta elämäämme oleellisesti koskettavista aihealueista ja näin ollen niitä ei voida määrittää yhteen luokkaan. Kirjat ulottuvat kymmenine aiheineen niin lasten kasvattamisesta puutarhan hoitoon ja ihmiselämän tarkoitukseen, megaliittien tutkimisesta rintaruokintaan ja seksuaalisuudesta uskontoon. Kirjat tuovat esille sen rajattoman luovuuden joka on piilotettuna jokaiseen meistä ja ne kuvaavat uskomattoman kauniisti ja käytännönläheisesti ihmisen hengellisen yhteyden Luontoon.

Yksinkertaisesti, ne auttavat meitä ymmärtämään Itseämme ja tervehdyttämään Maatamme.

Vladimir Megre ei voinut tietää että hänen 1994-95 tekemänsä liikematka muuttaisi hänen koko elämänsä ja vaikuttaisi koko ihmiskuntaan. Anastasian viesti on levinnyt kuin metsäpalo läpi Venäjän ja yli sen rajojen. Toimittajat kirjoittavat ”uuden aamunkoiton” levittäytymisestä ja ”ekokylävallankumouksesta”, joka voi muuttaa Venäjän – ja koko maailman – kohtalon.

Lukemalla kirjasarjan voit osallistua säteilevän näkemyksen syntymään joka on muuttanut lukuisien ihmisten elämän, ja se voi muuttaa myös sinun. Kirjoja on käännetty englanniksi useita.

Anastasia[muokkaa]

 • kirjoittanut Vladimir Megre
 • Anastasia
 • 1. kirja The Ringing Cedars sarjasta
 • ISBN: 0-9763333-0-9 (pehmeäkantinen).
 • Julkaistu: Helmikuu 2005.

Anastasia, sarjan ensimmäinen osa kertoo liikemies Vladimir Megren matkasta Siperian taigalle vuonna 1995 ja uskomattoman hengellisen ilmiön todistamisesta liittyen pyhitettyihin heläjäviin setripuihin. Vladimir vietti kolme päivää Anastasia nimisen naisen kanssa, joka jakoi hänen kanssaan ainutlaatuiset näkemyksensä puutarhanhoidosta, lastenhoidosta, parantamisesta, Luonnosta, seksuaalisuudesta, uskonnosta ja paljosta muusta.

Tämä erämaakokemus muutti liikemiehen maailmankuvan niin syvästi, että hän hylkäsi kaupalliset suunnitelmansa ja rahattomana muutti Moskovaan täyttääkseen lupauksensa Anastasialle kirjoittaa kirjan hengellisistä tuntemuksista, jotka Anastasia jakoi hänen kanssaan. Tästä elämää muuttavasta kirjasta on tullut kansainvälinen menestys ja se on koskettanut jo miljoonien ihmisten sydämiä ympäri maailman.

The Ringing Cedars of Russia[muokkaa]

 • kirjoittanut Vladimir Megre
 • Venäjän heläjävät sembrat
 • 2. kirja The Ringing Cedars sarjasta ISBN: 0-9763333-1-7 (pehmeäkantinen). Julkaistu: Kesäkuu 2005.

Sarjan toinen osa kurkistaa taustoihin kertoen kuinka Anastasia-kirja julkaistiin. Se kertoo myös syvällisemmin maailmaa koskettavista käsitteistä jotka ilmoitettiin ensimmäisessä osassa. Kirja vie lukijaa laaja-alaisesti tilassa, ajassa ja hengessä – paratiisin kaltaiselta Siperian taigan metsäaukiolta karkean kaupunkimaiseen Venäjän pääkaupunkiin, muinaisista esivanhempiemme mysteereistä ihmiskunnan säteilevään tulevaisuuteen.

The Space of Love[muokkaa]

 • kirjoittanut Vladimir Megre
 • Rakkauden tila
 • 3. kirja The Ringing Cedars sarjasta
 • ISBN: 0-9763333-2-5 (pehmeäkantinen). Julkaistu: Syyskuu 2005.

Rakkauden tila, kolmas osa kuvailee kirjailijan toista vierailua Anastasian luona. Lukuisia uusia ilmoituksia luonnollisesta lasten kasvattamisesta ja toisenlaisesta koulutuksesta, rintaruokinnan henkisestä merkityksestä ja muinaisten megaliittien tarkoituksesta. Kirjassa kerrotaan kuinka jokaisen ihmisen ajatukset voivat vaikuttaa koko Maailman kohtaloon ja kuvataan käytännön keinoja Anastasian näkemyksen - onnellisuuden toteuttamiseksi. Megre jakaa hänen näkemyksensä koulutuksesta ja lasten todellisista luovista mahdollisuuksista vierailtuaan eräässä koulussa jossa oppilaat itse rakensivat koulurakennukset ja suorittivat Venäjän kymmenenvuotisen kouluohjelman kahdessa vuodessa.

Linkkejä[muokkaa]

www.anastasia.ru Anastasia säätiö