Voit itse lisätä ja muuttaa sisältöä muokkaa-painikkeiden avulla

Ennen tallennusta suositellaan ottamaan kopio muokkausruudusta (ctrl-a -> ctrl-c)

 Olet itse vastuussa tämän teoksen käytöstä aiheutuvista vahingoista Lue lisää.

Cobra Bridge 7917- murtohälytin

Wikikko - kansan taitopankkista
Versio hetkellä 3. syyskuuta 2016 kello 16.33 – tehnyt imported>WikikkoSysop (1 versio tuotiin)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Myyjiä[muokkaa]

http://www.chromon.com/shop/catalog/product_info.php?products_id=1997

Ongelmia[muokkaa]

Radiokauko-ohjain lopettaa toiminnan[muokkaa]

Auto yleisellä parkkipaikalla hälytin kytkettynä. Kaupungilta palattaessa avain ei toimi, ovet saa auki avaimella, hälytin huutaa sisään mentäessä ja auto ei ymmärrettävästi käynnisty. Mukana ei ole huoltoavaintakaan. PIN-koodiakaan ei ole auton käytettynä ostamisen takia. Tilanne on siis varsin kinkkinen..

Ratkaisuvaihtoehto 1[muokkaa]

Radiokauko-ohjaimen tahdistus on saattanut mennä pieleen esimerkiksi patterinvaihdon takia tms. Joskus tadistus vaatii että se tehdään muutaman senttimetrin päässä hälyttimestä. Hälytin sijaitsee todennäköisesti moottoritilassa eli konepelti ylös ja avaimen painamista hälyttimen vieressä käyttöohjeen mukaan, kohdasta tadistiusohje.

Ratkaisuvaihtoehto 2[muokkaa]

Avaa radiokauko-ohjain. Vanhasta avaimesta on saattanut tukipiikit mennä piirilevyn läpi. Paristo ei saa kontaktia, eli paina paristoa takaapäin sitä ympäröivästä tukikotelosta piirilevyä kohden ja paina samalla ylhäältäpäin vasemmassa yläkulmassa olevaa pientä mustaa painikenastaa. Saattaa auttaa ja säästää taksimatkan :-) Vian merkkejä olivat myös epämääräisesti käyttäytyvä pieni merkkivalo avaimessa ja avaimen toimiminen hiukan huonosti muutamaa kertaa ennen lopullista sammahtamista.

Tämän vian korjaaminen onnistuu myös kun otat patterin pois ja painat kolmea metalli "piikkiä" jotka painavat patteria vasten jollain piikillä kohti piirilevyä. Eli patteri joutuu tiukempaan puristukseen. Avain toimii vaikka muoviset tukipiikit olisivatkin irronneet.

Rikkimennyt radiokauko-ohjain[muokkaa]

Saa ostaa esimerkiksi One-Pro liikkeestä Vantaalta. n. 50 euroa (2008).

Hävinnyt PIN-koodi[muokkaa]

Mahdollista selvittää, kysele em. liikkeestä.